Documentatie

Over ons

Jaffadok plaatst het Israëlisch-Palestijns strijdtoneel in een breed kader. Daarom ook aandacht voor de rol van de VS, de EU, Turkije en de Arabische wereld. Jaffadok betrekt daarbij de economie, geschiedenis, het zionisme, nationalisme, bewapening, religie, cultuur, partijpolitiek en gezondheidszorg.

Jaffadok biedt in de artikelen informatie en achtergronden. De meeste artikelen bieden een korte en een uitgebreide versie. Ieder artikel besluit met verwijzingen: sites, zoektermen en literatuur.

De columns op Jaffadok zitten dicht op de actualiteit maar onderscheiden zich van nieuwsberichten door hun analytische karakter en samenhang met de (politieke) omgeving. De rubriek “wat gebeurde er op?” haalt gebeurtenissen uit het verleden op, met als rode draad: continuïteit en verandering.

Jaffadok staat open voor ideeën en suggesties van lezers. Zij kunnen gebruik maken van de “comment- functie” van de site of het contactformulier invullen. Met toestemming van de redactie kunnen artikelen op andere websites worden overgenomen met bronvermelding.

Het Jaffadok-team bestaat uit:

Jan Schnerr, hoofdredacteur
Levin Zühlke-van Hulzen, webbeheerder en redacteur
Gabriel Peralta, historicus en redacteur
Karel van Broekhoven, advies en ondersteuning
Anke Ouwerkerk, advies en ondersteuning

Wij runnen deze site als vrijwilligers. Wij werken samen met enkele niet-commerciële websites.

29 november 2013

jaffadok.nl is ontworpen door:

‌‌‌‌